Day	Date	Start Time	End Time	Title	Туре	Session Length	Presenter 1	Presenter 2
Tuesday	February 6, 2024	12:00 PM	1:00 PM	The Athlete's Mindset, Performance Enhancing Technologies, and the Integrative Systems for Success	Keynote	50 min	Todd Burnham	
Tuesday	February 6, 2024	1:30 PM	2:20 PM	Planning your Ellucian Experience Implementation	Standard Session	50 min	Alice Kim	
Tuesday	February 6, 2024	1:30 PM	2:20 PM	Configuring Degree Works for the Responsive Dashboard: Tips & Tricks	Standard Session	50 min	April Martin	
Tuesday	February 6, 2024	1:30 PM	2:20 PM	Value of Ellucian SaaS and the Path to Modernization	Standard Session	50 min	Bill Henry	
Tuesday	February 6, 2024	1:30 PM	2:20 PM	The Oldest Trick in the Book is Still the Best Trick in the Book.	Standard Session	50 min	Chris Horner	
Tuesday	February 6, 2024	1:30 PM	2:20 PM	Using ISE Enterprise Schedule to Enhance Banner Financial Aid	Standard Session	50 min	Griffin Mitchell	
Tuesday	February 6, 2024	1:30 PM	2:20 PM	A Modern Business Intelligence Architecture	Standard Session	50 min	Richard Blevins	
Tuesday	February 6, 2024	1:30 PM	2:20 PM	Banner Technical	Roundtable	50 min	Marianne Gillfillan	
Tuesday	February 6, 2024	2:30 PM	3:00 PM	Using Banner AR Comments	Lunch & Learn	30 min	Brenda Gilmore	
Tuesday	February 6, 2024	2:30 PM	3:00 PM	SSB New Features	Lunch & Learn	30 min	Fred Blythe	
Tuesday	February 6, 2024	2:30 PM	3:20 PM	Building Resiliency Across Campus	Standard Session	50 min	Adam Travis	
Tuesday	February 6, 2024	2:30 PM	3:20 PM	Setting Goals and Creating Your Data Governance/Data Intelligence Roadmap	Standard Session	50 min	Brian Parish	
Tuesday	February 6, 2024	2:30 PM	3:20 PM	Expanded Dual Enrollment Utilizing Datasets and Entities	Standard Session	50 min	Kathryn Lucas	Brian Regan
Tuesday	February 6, 2024	2:30 PM	3:20 PM	Colleague Federal Work Study Reporting	Standard Session	50 min	Shannon Gallagher	
Tuesday	February 6, 2024	2:30 PM	3:20 PM	Let's talk Position Health	Roundtable	50 min	Brett Reich	
Tuesday	February 6, 2024	3:30 PM	4:00 PM	Maintenance Support Started for All Ellucian On Premises Bl Reporting and Analytics Solutions: What Do I Do now?	Lunch & Learn	30 min	Richard Blevins	
Tuesday	February 6, 2024	3:30 PM	4:20 PM	Ellucian Experience Content Planning	Standard Session	50 min	Alice Kim	
Tuesday	February 6, 2024	3:30 PM	4:20 PM	Banner FMLA: Getting rid of your spreadsheets	Standard Session	50 min	Brett Reich	
Tuesday	February 6, 2024	3:30 PM	4:20 PM	Program Datasets for Complicated Applications	Standard Session	50 min	Jim Olick	Kari Brothers, Business Analyst, University of Washington
Tuesday	February 6, 2024	3:30 PM	4:20 PM	How I Stole Your Password	Standard Session	50 min	Matt Schmidt	
Tuesday	February 6, 2024	3:30 PM	4:20 PM	TOGAF Documentation	Standard Session	50 min	Michelle Ly	
Tuesday	February 6, 2024	3:30 PM	4:20 PM	SPONSOR Graduate to streamlined data collection with FormAssembly	Standard Session	50 min	Pratik Paun SPONSOR	
Tuesday	February 6, 2024	3:30 PM	4:20 PM	Banner SaaS	Roundtable	50 min	Adam Travis	
Tuesday	February 6, 2024	3:30 PM	4:20 PM	Changes in TDClient	Roundtable	50 min	Griffin Mitchell	
Tuesday	February 6, 2024	3:30 PM	4:20 PM	Bursar	Roundtable	50 min	John Brown	
Tuesday	February 6, 2024	2:30-2:45	2:45 PM	SCACSCY Enhancement and SSRROLL	Mini-Session	15 min	Kimberly Saving-Sherman	
Tuesday	February 6, 2024	2:30-2:45	2:45 PM	Structured Registration	Mini-Session	15 min	Rita Pettine	
Wednesday	February 7, 2024	12:00 PM	12:15 PM	AR Quick Tips	Mini-Session	15 min	Brenda Gilmore	
Wednesday	February 7, 2024	12:00 PM	12:15 PM	Gender X Enhancement	Mini-Session	15 min	Kimberly Saving-Sherman	

Day	Date	Start Time	End Time	Title	Туре	Session Length	Presenter 1	Presenter 2
Wednesday	February 7, 2024	12:00 PM	12:30 PM	Colleague Self-Service "Preferred Housing" checklist option	Lunch & Learn	30 min	John Windham	
Wednesday	February 7, 2024	12:00 PM	12:30 PM	CPoS	Lunch & Learn	30 min	Mary Krallman	John Crispino
Wednesday	February 7, 2024	12:00 PM	12:50 PM	Ellucian Experience Configuration & Administration	Standard Session	50 min	Adam Travis	
Wednesday	February 7, 2024	12:00 PM	12:50 PM	Banner Communication Management for Banner HR/Payroll	Standard Session	50 min	Brett Reich	
Wednesday	February 7, 2024	12:00 PM	12:50 PM	How a Help Desk and Customer Service Approach to Data Governance Can Save You Time and Effort	Standard Session	50 min	Brian Parish	
Wednesday	February 7, 2024	12:00 PM	12:50 PM	Fine Grained Access	Standard Session	50 min	Michelle Ly	
Wednesday	February 7, 2024	12:00 PM	12:50 PM	Structured Registration	Standard Session	50 min	Rita Pettine	
Wednesday	February 7, 2024	12:00 PM	12:50 PM	PCI 101	Standard Session	50 min	Steve Tao	
Wednesday	February 7, 2024	12:00 PM	12:50 PM	Roundtable: CRM	Roundtable	50 min	Brent Mellow	
Wednesday	February 7, 2024	12:00 PM	12:50 PM	Business Intelligence Open Forum	Roundtable	50 min	Richard Blevins	
Wednesday	February 7, 2024	1:00 PM	2:15 PM	The Evolving Banner Ecosystem	Deep Dive	75 min	Adam Travis	
Wednesday	February 7, 2024	1:00 PM	2:15 PM	Repeat Processing	Deep Dive	75 min	Angie Cumming	
Wednesday	February 7, 2024	1:00 PM	2:15 PM	Waitlisting	Deep Dive	75 min	Deborah Gilliand	
Wednesday	February 7, 2024	1:00 PM	2:15 PM	Calculated Drop Configuration	Deep Dive	75 min	Jacob Jones	
Wednesday	February 7, 2024	3:00 PM	3:30 PM	SSB Requisitions	Lunch & Learn	30 min	Fred Blythe	
Wednesday	February 7, 2024	3:00 PM	3:30 PM	Some Oracle SQL Tips and Tricks for Reporting View and Query Development	Lunch & Learn	30 min	Richard Blevins	
Wednesday	February 7, 2024	3:00 PM	3:50 PM	Futureproofing your institutions with Softdocs: Client Stories on Efficiency	Standard Session	50 min	Ben Trammell	
Wednesday	February 7, 2024	3:00 PM	3:50 PM	Make the most of your ESM environment	Standard Session	50 min	Marianne Gillfillan	
Wednesday	February 7, 2024	3:00 PM	3:50 PM	How I hacked into a University	Standard Session	50 min	Matt Miller	
Wednesday	February 7, 2024	3:00 PM	3:50 PM	Banner Communication Management for HR – What are your ideas?	Roundtable	50 min	Brett Reich	
Wednesday	February 7, 2024	3:00 PM	3:50 PM	Slate Student Success	Roundtable	50 min	Brian Regan	
Wednesday	February 7, 2024	3:00 PM	3:50 PM	Registrar	Roundtable	50 min	Kyle Jackson	
Wednesday	February 7, 2024	3:00 PM	3:50 PM	Supporting Diversity, Equity, Inclusion, and Belonging on Campus	Standard Session	50 min	Adam Travis	Doresa Ibrahim
Thursday	February 8, 2024	12:00 PM	12:30 PM	Employee Self-Service 9.X – You waited long enough!	Lunch & Learn	30 min	Ali Penton	
Thursday	February 8, 2024	12:00 PM	12:30 PM	SSB Approvals	Lunch & Learn	30 min	Fred Blythe	
Thursday	February 8, 2024	12:00 PM	12:50 PM	Integration Strategy Session	Standard Session	50 min	Adam Travis	
Thursday	February 8, 2024	12:00 PM	12:50 PM	Using Colleague's new FAS24 Rule Evaluation Utility	Standard Session	50 min	John Windham	
Thursday	February 8, 2024	12:00 PM	12:50 PM	Faculty Portals in Slate: A new way to give controlled access to data	Standard Session	50 min	Kathryn Lucas	Brian Regan
Thursday	February 8, 2024	12:00 PM	12:50 PM	Tomcat Deployments – Options & Upgrading to 9	Standard Session	50 min	Kristina Fordyce	

Day	Date	Start Time	End Time	Title	Туре	Session Length	Presenter 1	Presenter 2
Thursday	February 8, 2024	12:00 PM	12:50 PM	Strategic Capability Alignment, A Launchpad for Greater Innovation	Standard Session	50 min	Novita Rogers	Stormie Wells
Thursday	February 8, 2024	12:00 PM	12:50 PM	Penetration Testing	Roundtable	50 min	JR Johnson	
Thursday	February 8, 2024	12:00 PM	12:30 PM	Faculty Feedback	Lunch & Learn	30 min	Deborah Gilliand	
Thursday	February 8, 2024	12:00 PM	12:50 PM	Cal Grant	Roundtable	50 min	Griffin Mitchell	
Thursday	February 8, 2024	1:30 PM	2:45 PM	NSC Common Errors	Deep Dive	75 min	Angie Cumming	
Thursday	February 8, 2024	1:30 PM	2:45 PM	Introduction to Popsels	Deep Dive	75 min	Deborah Gilliand	
Thursday	February 8, 2024	1:30 PM	2:45 PM	Common BCM Campaigns for Registrars/Records	Deep Dive	75 min	Jacob Jones	
Thursday	February 8, 2024	1:30 PM	2:45 PM	Processing Banner Deposits	Deep Dive	75 min	Kimberly Saving-Sherman	John Sicat
Thursday	February 8, 2024	1:30 PM	2:45 PM	Common Uses for Action Item Processing (AIP)	Deep Dive	75 min	Kyle Jackson	
Thursday	February 8, 2024	1:30 PM	2:45 PM	Financial Aid	Roundtable	50 min	Griffin Mitchell	
Thursday	February 8, 2024	3:00 PM	3:30 PM	Banner 9 Timesheets: The mystery revealed	Lunch & Learn	30 min	Brett Reich	
Thursday	February 8, 2024	3:00 PM	3:30 PM	Block Registration Basics	Lunch & Learn	30 min	Ellen Jetto	
Thursday	February 8, 2024	3:00 PM	3:50 PM	Banish Meeting Scaries with Riva, and Never Miss a Meeting Again!	Standard Session	50 min	Becky Timmons	
Thursday	February 8, 2024	3:00 PM	3:50 PM	CISO Spotlight: Acing Your Penetration "Test"	Standard Session	50 min	Brian Kirk	
Thursday	February 8, 2024	3:00 PM	3:50 PM	Delivering System Wide Solutions for Slate and Banner Integration	Standard Session	50 min	Brian Regan	Nicole Armezzani
Thursday	February 8, 2024	3:00 PM	3:50 PM	FUPLOAD - Using Excel for Large Journal Entries	Standard Session	50 min	Dennis Wilson	
Thursday	February 8, 2024	3:00 PM	3:50 PM	Ellucian Workflow Primer	Standard Session	50 min	Eric Wallace	
Thursday	February 8, 2024	3:00 PM	3:50 PM	OAS and TDE setup/configuration	Standard Session	50 min	Michelle Ly	
Thursday	February 8, 2024	3:00 PM	3:50 PM	IBM Cognos Report Query Properties: Auto Group and Summarize Explained	Standard Session	50 min	Richard Blevins	
Thursday	February 8, 2024	3:00 PM	3:50 PM	Self-Service Student Records Release	Standard Session	50 min	Tammy McAuliffe	Joan Bowen
Thursday	February 8, 2024	3:00 PM	4:15 PM	How to Edit/Remove Fields and Labels on SSB Pages	Deep Dive	75 min	Jacob Jones	Kyle Jackson